Flera personer som sitter och skrattar

Vi effektiviserar och förenklar dina affärsprocesser

Vill ni som företag få bättre inblick i er affär och bli mer produktiva och effektiva? Behöver du någon som stöder ert arbetsätt och ger er rätt information i rätt tid? Vi på Sigma Dynamics är experter på digital transformation och har stor branschkunskap och erfarna konsulter om hjälper till att leverera, utveckla och förvalta Microsoft Dynamics-applikationer (appar).

Senaste nytt

Farsight ny partner till Sigma Dynamics

Farsight Solutions, innovativ ledare inom mjukvarutjänster, och Sigma Dynamics, expert på digital omställning inom affär...

Läs mer

Sigma Dynamics tecknar avtal med Hydroscand

Affärsenheten Dynamics inom Sigma IT har nyligen tecknat avtal med Hydroscand gällande förvaltning och support av existe...

Läs mer

Bluefort och Sigma Dynamics i nytt samarbete kring digital transformation i UK

Mjukvaruleverantören Bluefort och Sigma Dynamics, ledande experter på digital transformation, har startat ett strategisk...

Läs mer

Skalbart affärssystem med Dynamics

Vill du förbättra ditt företags produktivitet, underlätta hantering av dina kunder och sänka din kostnader? Vi hjälper till med att föreslå vilka processförbättringar som passar ditt företag. Vi har lång erfarenhet och arbetar med lokal implementation och global utrullning.

Uppnå dina mål med Dynamics 365

Med Dynamics 365 kan du enkelt koppla ihop ditt företags olika affärsprocesser för att lättare uppnå dina verksamhetsprocesser inom ekonomi, försäljning, inköp, lager, produktion, säljstöd och field service.

Fokusera på kundupplevelsen övertiden

Kundupplevelsen är enormt viktigt för att bibehålla och utveckla sin konkurrensfördel på marknaden. En del av vad som krävs har du kanske redan inom din organisation, det andra kan vi hjälpa dig med.

Vi har mer än 900.000 timmars erfarenhet av support och förvaltningstjänster. Vi lovar att ge er tryggheten att få rätt information, i rätt tid alla dagar på året.

VILL DU BLI EN AV OSS!

Hur är det att arbeta på Sigma Dynamics? Vem ska jag kontakta om jag är intresserad av lediga tjänster? Här hittar du svaren.

Profilbild på Bengt Arktedius

Har du frågor? Kontakta mig!

Bengt Arktedius
Sales Manager
bengt.arktedius@sigma.se
+46 705 087 136

Kontakta oss