Flera personer som sitter och skrattar

Effektivisera och förenkla dina affärsprocesser

Vill ni som företag få bättre inblick i er affär och bli mer produktiva och effektiva? Behöver du någon som stöder ert arbetsätt och ger er rätt information i rätt tid? Vi på Sigma Dynamics är experter på digital transformation och har stor branschkunskap och erfarna konsulter som hjälper till att leverera, utveckla och förvalta Microsoft Dynamics-applikationer (appar).

Senaste nytt

Bygg det bioniska företaget – hur ser det ut om 5 år!

Om det gångna året har lärt oss någonting, så är det att förändring kan komma oväntat och snabbt. Pandemin har inneburit...

Läs mer

Sigma Dynamics i UK bygger partnerskap med insightsoftware

Sigma Dynamics är numera stolt partner till insightsoftware, en ledande leverantör av mjukvara för finansiell rapporteri...

Läs mer

Sigma Dynamics tecknar avtal med globalt tillverkande företag

Sigma Dynamics har nyligen tecknat avtal med en stor kund, om en internationell ERP-implementation av Microsoft Dynamics...

Läs mer

BIONIC BUSINESS REPORT

När många företag ännu inte har implementerat de mest väletablerade teknikerna, undrar vi vad - eller vem - som håller tillbaka framstegen när det gäller digital transformation?

I den här rapporten kommer Sigma Dynamics® tillsammans med Storbritanniens ledande futurolog, Tom Cheesewright, att fastställa vart företag befinner sig i dagen men också undersöka hur både världen och affärslandskapet kan se ut de närmaste fem till tio åren.

Skalbart affärssystem med Dynamics

Vill du förbättra ditt företags produktivitet, underlätta hantering av dina kunder och sänka din kostnader? Vi hjälper till med att föreslå vilka processförbättringar som passar ditt företag. Vi har lång erfarenhet och arbetar med lokal implementation och global utrullning.

Uppnå dina mål med Dynamics 365

Med Dynamics 365 kan du enkelt koppla ihop ditt företags olika affärsprocesser för att lättare uppnå dina verksamhetsprocesser inom ekonomi, försäljning, inköp, lager, produktion, säljstöd och field service.

Fokusera på kundupplevelsen över tiden

Kundupplevelsen är enormt viktigt för att bibehålla och utveckla sin konkurrensfördel på marknaden. En del av vad som krävs har du kanske redan inom din organisation, det andra kan vi hjälpa dig med.

Vi har mer än 900.000 timmars erfarenhet av support och förvaltningstjänster. Vi lovar att ge er tryggheten att få rätt information, i rätt tid alla dagar på året.

VILL DU BLI EN AV OSS!

Hur är det att arbeta på Sigma Dynamics? Vem ska jag kontakta om jag är intresserad av lediga tjänster? Här hittar du svaren.

Profilbild på Bengt Arktedius

Har du frågor? Kontakta mig!

Bengt Arktedius
Sales Manager
bengt.arktedius@sigma.se
+46 705 087 136

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se