Flera personer som sitter och skrattar

Vi effektiviserar och förenklar dina affärsprocesser

Vill ni som företag få bättre inblick i er affär och bli mer produktiva och effektiva? Behöver du någon som stöder ert arbetsätt och ger er rätt information i rätt tid? Vi på Sigma Dynamics är experter på digital transformation och har stor branschkunskap och erfarna konsulter som hjälper till att leverera, utveckla och förvalta Microsoft Dynamics-applikationer (appar).

Senaste nytt

Sigma Dynamics i UK bygger partnerskap med insightsoftware

Sigma Dynamics är numera stolt partner till insightsoftware, en ledande leverantör av mjukvara för finansiell rapporteri...

Läs mer

Sigma Dynamics tecknar avtal med globalt tillverkande företag

Sigma Dynamics har nyligen tecknat avtal med en stor kund, om en internationell ERP-implementation av Microsoft Dynamics...

Läs mer

Vad är bättre än en molntjänst? Flera, upptäcker 24Storage!

I början av 2019 fick Sigma Dynamics möjligheten att skriva ett långtidsavtal med 24Storage om att ta end-to-end-ansvar ...

Läs mer

Skalbart affärssystem med Dynamics

Vill du förbättra ditt företags produktivitet, underlätta hantering av dina kunder och sänka din kostnader? Vi hjälper till med att föreslå vilka processförbättringar som passar ditt företag. Vi har lång erfarenhet och arbetar med lokal implementation och global utrullning.

Uppnå dina mål med Dynamics 365

Med Dynamics 365 kan du enkelt koppla ihop ditt företags olika affärsprocesser för att lättare uppnå dina verksamhetsprocesser inom ekonomi, försäljning, inköp, lager, produktion, säljstöd och field service.

Fokusera på kundupplevelsen över tiden

Kundupplevelsen är enormt viktigt för att bibehålla och utveckla sin konkurrensfördel på marknaden. En del av vad som krävs har du kanske redan inom din organisation, det andra kan vi hjälpa dig med.

Vi har mer än 900.000 timmars erfarenhet av support och förvaltningstjänster. Vi lovar att ge er tryggheten att få rätt information, i rätt tid alla dagar på året.

VILL DU BLI EN AV OSS!

Hur är det att arbeta på Sigma Dynamics? Vem ska jag kontakta om jag är intresserad av lediga tjänster? Här hittar du svaren.

Profilbild på Bengt Arktedius

Har du frågor? Kontakta mig!

Bengt Arktedius
Sales Manager
bengt.arktedius@sigma.se
+46 705 087 136

Kontakta oss