Dynamics – uppgradering

Med stor branschkunskap och förståelse för era verksamhetsprocesser, uppgraderar vi Microsoft Dynamics så ert affärssystem stödjer ert arbetssätt och ger er rätt information, i rätt tid. Vi arbetar både med den nya molnbaserade app suiten Dynamics 365och med tidigare versioner av Microsoft Dynamics. Genom erfarenhet från ett långt samarbete med Microsoft kan vi hjälpa er att få en djupare inblick i er affär och samtidigt bli mer effektiva.

DYNAMOVE – UPPGRADERING

Dynamove är vår erfarenhetsbaserade metod för att bäst uppgradera Microsoft Dynamics affärssystem. Metoden utgår från Enigma, vår metod för implementering, och vi samarbetar med 1Click Factory för att hantera all teknik.

EN UPPGRADERING AV AFFÄRSSYSTEMET GÖR DIN VERKSAMHET MER DYNAMISK

Har du en äldre version av affärssystemet Microsoft Dynamics? Då kan det vara dags att uppgradera till den senaste versionen! Vi hjälper dig med en uppgradering som inte behöver vara varken dyr eller krånglig. Vi visar dig hur du undviker tekniska problem och tillgodoser smarta funktioner.

Med vår långa erfarenhet kan vi garantera att hela implementationen sker på rätt tid och till rätt pris. Vi erbjuder ett fast pris rörande de tekniska lyften och dataöverföringen. I ett samarbete med 1 Click Factory har vi på Sigma även tagit fram en metod som innehåller rutiner för den tekniska uppgraderingen, och själva arbetsmetoden, när ni som kund önskar en uppgradering av Dynamics affärssystem.

Tillsammans arbetar vi partneroberoende, med en kombination av lång erfarenhet, ett stort antal experter och med egenutvecklade specialverktyg för uppgradering av Microsoft Dynamics.

STANDARDUPPGRADERINGEN I TVÅ STEG

Med en uppgradering till en nyare version av Dynamics kan organisationen bli mer anpassningsbar till förändringar och nya marknader. Systemet är utformat för att enkelt kunna uppgraderas. Standarduppgraderingen sker i två steg där det första steget ligger till grund för det andra:

1. EN MODERNISERAD PLATTFORM FÖR DITT AFFÄRSBEHOV.

Med nyare versioner av Microsoft Dynamics kan du modernisera och standardisera ERP-teknikplattformen och sänka IT-driftskostnaderna genom att själv ändra affärssystemlösningen så att den stödjer ditt affärsbehov. Du kan också centralisera affärssystemet med konsoliderade insatser som gör att du enklare kan behandla central huvuddata och delade processer i flera företag (shared services).

2. UTÖKA ERP-FUNKTIONERNA – ÖKA VERKSAMHETENS VÄRDE.

Med en trygg och stabil plattform kan du implementera nya och specialutformade processer och dra nytta av de många olika utökningarna av tillämpningar i programmet. Du kan få en förbättrad ekonomihantering genom ett obegränsat antal ekonomiska dimensioner, till exempel förbättrad betalningsindrivning, budgetkontroll och mycket annat. Du förbättrar även kunskapen av affärsområden med Power BI och rapporter i SQL Server Reporting Services.

1. ANALYS, FRÅGOR & KONTROLL

Sigma ansvarar för analys och ser till att de mest angelägna frågorna diskuteras. Till exempel om installationen är spridd över fler länder och kontinenter. Svaren på frågorna går sedan till 1ClickFactory för beräkning av tid och kostnad för en uppgradering.

2. TEKNISK UPPGRADERING MED HISTORISK DATA

1ClickFactory skapar en plan för den tekniska uppgraderingen.

3. INSTALLATION, MAPPING, UTBILDNING & DRIFT

När Sigma utför implementationen av Dynamics skapas också en plan över mappning, utbildning och drift. Då skillnaden mellan tidigare versioner av Dynamics AX och nuvarande Dynamics skiljer sig markant åt ingår en mappningsfas i vår metodik Enigma®. (Enigma är skapat av Sigma för att du ska kunna få ut maximal kapacitet ur ditt affärssystem. Det är en metod som behandlar hela implementeringsprocessen från koncept till avslutad leverans, support och optimering av kod och funktioner.)

martin-hok

Vill du veta mer?

Martin Hök
Business Manager
martin.hok@sigma.se
+46 70 36 93 603

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.