Dynamics – support och förvaltning

Med stor branschkunskap och förståelse för era verksamhetsprocesser, förvaltar vi affärssystem baserat på Microsoft Dynamics som stödjer ert arbetssätt och ger er rätt information, i rätt tid. Vi arbetar både med den nya molnbaserade app suiten Dynamics 365 for Operations, och även med tidigare versioner av Microsoft Dynamics. Genom erfarenhet från ett långt samarbete med Microsoft, kan vi hjälpa er att få en djupare inblick i er affär och samtidigt bli mer effektiva.

DYNAGATE – SUPPORT & FÖRVALTNING

Vi vet att ett affärssystem är hjärtat i verksamheten och måste fungera och utvecklas under lång tid. Därför erbjuder vi support- och förvaltningstjänsten Dynagate. Den består av sex olika byggstenar där du som kund har möjlighet att skapa långsiktig trygghet i ditt affärssystem.

VI SKÖTER DIN FÖRVALTNING

Det finns många utmaningar med ett affärssystem. Traditionell support är endast en del – det finns många andra områden som är minst lika viktiga för att erhålla en säker och långsiktig drift av era affärssystem.

Vi på Sigma erbjuder därför dig som kund vårt helhetskoncept Dynagate, som består av sex olika block där du som kund fritt kan välja om ni vill ha hela paketet eller enbart vissa av blocken. Dessa block går alldeles utmärkt att leverera och hantera separat – helt enligt ditt företags behov!

Byggstenarna i Dynagate

- Support
- Uppgradering
- Releasehantering
- Near shore & off-shore och lokal utveckling
- Övervakning av infrastruktur
- Övervakning av SQL-databaser

SUPPORT GULD, SILVER & BRONS – VAD BEHÖVER DU?

Vi erbjuder våra kunder tre olika nivåer av supportavtal: guld, silver eller brons, med olika SLA-nivåer. Med dessa supportavtal, och gedigen erfarenhet, tillhandahåller vi skräddarsydd service för respektive kunds behov.

UPPGRADERING – DYNAMOVE

Dynamove är vår erfarenhetsbaserade metodik för uppgraderingar till större releaser. Vi har, tillsammans med 1 Click Factory, ett samarbete där Sigma dels hanterar delar av processen, och för andra delar så tar vi del av deras resurser, erfarenheter och verktyg.

Vanligast är att vi levererar den tekniska delen, inklusive kodlyft till fastpris.

RELEASEHANTERING

Releasehantering är en del som ofta underskattas och kan uppfattas som krångligt och tidsödande. Detta område är minst lika viktigt för att erhålla en säker och långsiktig drift av era affärssystem. Vi erbjuder därför detta som en tjänst som antingen kan beställas separat eller kan ingå som en byggsten i totalkonceptet Dynagate.

NEAR-SHORE & OFF-SHORE OCH LOKAL UTVECKLING

Near– & off-shore samt lokal utveckling är tänkt som ett komplement när behov av större förändring finns eller när ni som kund har en förvaltningsorganisation som är i behov av extra stöd. Near-shore för oss innebär att resurserna finns i Europa och kan vara anträffbara dagligen.

ÖVERVAKNING AV INFRASTRUKTUR

Driften av ett ERP-system måste vara kassaskåpssäkert. Med erfarna konsulter och vårt totalkoncept Dynagate, erbjuder vi flera byggstenar där övervakning av servrar och miljöer utgör en av de viktigaste komponenterna.

ÖVERVAKNING AV SQL-DATABASER

Att övervaka SQL-databaser och prestanda idag är troligtvis det enskilt viktigaste för att påverka prestanda och drift. Vi på Sigma har sedan lång tid tillbaka ett samarbete med Microsoft och en bred kunskap när det kommer till övervakning av databaser, prestanda, servrar och så vidare. Vad behöver du?

martin-hok

Vill du veta mer?

Martin Hök
Business Manager
martin.hok@sigma.se
+46  70 36 93 603

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.