Microsoft Dynamics – Specialister

Med stor branschkunskap och erfarna konsulter, levererar och förvaltar vi Microsofts Dynamics-applikationer på ett sätt som stödjer ert arbetssätt och ger er rätt information, i rätt tid. Vi arbetar både med den nya, molnbaserade app suiten Dynamics 365 for Operations, och med tidigare versioner av Microsoft Dynamics.

Komplexare projekt över längre tid

Idag har Dynamics 365 for Finance & Operations utvecklats för att möta större företags behov och krav. Det i sin tur gör att projekten ofta blir större och mer komplexa, med en längre implementeringstid där flera länder och kontor ska vara involverade.

Vanligtvis väljer därför kunder att driva projektet och hantera just detta via ett projektprogram.

Behöver du Dynamicsspecialister? Vi hjälper dig!

Vi på Dynamics by Sigma har tre kommersiella områden, varav ett av dessa riktar in sig på hantering av resursbemanning på kontrakt. Vi har gedigen och mångårig erfarenhet av att bemanna flera av de stora företagen på den internationella marknaden.

VI FYLLER KOMPETENSLUCKOR DÄR DET BEHÖVS

Vi på Sigma har utvecklat en unik demomiljö för den senaste versionen av Dynamics 365 i molnet och är ensamma i Sverige om just detta. Våra konsulter har stor kunnighet och vana när det kommer till att möta behov och krav ute på marknaden. 

När våra konsulter efterfrågas av uppdragsgivare, börjar vi med att undersöka vår egen resursbeläggning. Om vi inte kan uppfylla hela behovet så går vi vidare med extern sourcing, där vi har personer som på heltid arbetar med att rekrytera och skapa ett ekosystem av konsulter. Vi har byggt upp ett eget nätverk samtidigt som vi har ett samarbete med ett internationellt rekryteringsföretag.

Resultatet blir ett antal kandidater som vi kan presentera till vår uppdragsgivare. Alla avtal och förhandlingar behandlas av Sigma. Vi har ansvar och erbjuder garantier.

Bengt-Arktedius

Vill du veta mer?

Bengt Arktedius
Sales Manager
bengt.arktedius@sigma.se 
+46 705 087 136

 

 

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.