DYNAMOVE – ENKEL & EFFEKTIV METOD FÖR UPPGRADERING AV AFFÄRSSYSTEMET

Framsida_produkt_DynamoveMed en uppgradering till en nyare version av Microsoft Dynamics kan organisationer bli mer anpassningsbara till förändringar och nya marknader och driftskostnader kan sänkas. Vid uppgraderingen gäller det att undvika tekniska problem och istället använda sig av smarta funktioner. Vi har därför tagit fram en metod för hur man bäst uppgraderar affärssystemet och gör verksamheten mer dynamisk.

För att du ska kunna få maximal kapacitet ur ditt affärssystem, har vi utgått från Enigma, vår metod för implementering. Det är en metod som behandlar hela implementeringsprocessen från koncept till avslutad leverans, support och optimering av kod och funktioner. Dessutom, för att på bästa sätt hantera all teknik samarbetar vi med 1 Click Factory. Med vår metod får du bättre koll på dina tekniska rutiner och kan följa processen successivt.

Vill du ha en kopia av produktbladet till din inkorg? Fyll i din e-postadress nedan!

FAST PRIS OCH TID

Tack vare vår erfarenhetsbaserade metod kan vi garantera att hela implementationen sker på rätt tid och till rätt pris. Därför kan vi också erbjuda ett fast pris rörande de tekniska lyften och dataöverföringen. Vi kommer gärna med en kostnadsfri offert.

GENOMGÅNG AV MÖJLIGHETER OCH VAL

För att uppgradera Microsoft Dynamics på bästa möjliga sätt, bör du börja med att gå igenom möjligheterna i den senaste versionen av systemet och utifrån behov analysera om ni ska gå direkt till den senaste versionen av systemet eller välja en tidigare version som mellansteg. Dessutom bör du analysera och fatta beslut kring huruvida systemet ska ligga i molnet eller lokalt. Antalet företag som ingår i installationen och mängden av anpassningar som gjorts påverkar också uppgraderingsstrategin.

Vi rekommenderar att man arbetar 3–5 dagar tillsammans med oss för att belysa och analysera alla möjligheter och val. Sigma arbetar partneroberoende, med lång erfarenhet och med ett stort antal experter och egenutvecklade specialverktyg för uppgradering av Microsoft Dynamics.

dynamove-arbetsprocess

Dynamove arbetsprocess

UPPGRADERINGSMETOD

  1. Utvärderingsfas – besluta om viktiga förutsättningar och skapa projektplan. Vi hjälper er med genomgång av förutsättningar och faktorer som påverkar projektets omfattning.
  2. Analysfas – dokumentation, dataanalys, riskhantering och nya möjligheter. Vi hjälper er med frågeställningar som är viktiga att besvara för lägga rätt grund.
  3. Teknisk analys och plan för uppgradering – identifiera anpassningar, besluta om datauppgraderingar och integra- tionsinterface. Görs av 1Click Factory.
  4. Realisering – integrera nya versionen av systemet, säkerställa utdata.
  5. (Delar av denna fas kan påbörjas parallellt med analysfasen).
  6. Test och utbildning – utbilda användare och testa nya funktioner, hantera ev nya önskemål.
  7. Gå Live – ev slutlig uppgradering och supportberedskap samt utbilda fler användare.

Läs mer djupgående om faktorer som påverkar projektets omfattning och om frågeställningar i analysfasen i vårt white paper – Rätt strategi för uppgradering av Dynamics.

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.