CONSIGNOR

HANTERA ALLA TRANSPORTÖRER I EN ENDA LÖSNING

Att hålla koll på olika system, skrivare och etiketter vid bokningar av transporter mot olika transportörer, kan ofta vara en stor utmaning för företag. Vi erbjuder därför Skandinaviens mest sålda transportadministrationslösning.

Med Consignor får du möjligheten att kunna boka och skriva ut alla dina försändelser i ett och samma system. Lösningen är utvecklad för att kunna integreras med dina andra stödsystem och därmed ge tillgång till över 300 olika transportörer och deras leveransalternativ.

VARFÖR CONSIGNOR?

• Marknadens bästa verktyg för kundservice, fraktberäkning, SMS- och epostavisering och mycket mer.
• Förädlar rutiner för att skicka varor.
• Reducerar tiden du använder för att skriva ut etiketter, skicka EDI, hantera kundregister och rapportering.

Vill du ha en kopia av produktbladet till din inkorg? Fyll i din e-postadress nedan!

NYCKELFUNKTIONER MED CONSIGNOR

Fraktprisberäkning

Med prisfråga i Consignor får du veta innan en frakt har bokats, vad det beräknade fraktpriset kommer bli. Efteråt kan du jämföra det beräknade fraktpriset med det faktiska priset från transportören med hjälp av en rapport i Consignor Portal.

Consignor Portal

Consignor Portal är en molnbaserad webbtjänst. I portalen kan du alltid se aktuell status på en specifik försän- delse. Portalen kan även generera rapporter för fakturakontroll, geografiskt sändningsmönster och visa vilka transportörer som använts.

Dangerous Goods

Dangerous Goods i Consignor gör det enklare att skicka farligt gods genom att automatisera utskrifterna av nödvändiga dokument och att föra över data till transportören.

Click ’n’ Claim

Med Click’n’Claim i Consignor kan du enkelt och smidigt försäkra dina försändelser utan självrisk. Dessutom slipper du all krånglig administration i samband med en skada. Du behöver bara anmäla skadan med ett musklick i Consignor och ersättningen betalas ut till ditt konto inom 48 timmar.

Ship Advisor

Med Ship Advisor kan du erbjuda dina kunder de bästa leveransalternativen baserat på varorna de handlat och vilken leveransadress kunderna önskar.

Return Management

Med Return Management kan du göra det enkelt för dig och dina kunder att returnera varor, samtidigt som returservicen anpassas till din verksamhet. Du kan även optimera din interna returhantering genom digitalisering av administration.

Consignor Inbound

Consignor Inbound är en lösning för dig som har stora volymer med inkommande leveranser, som ska delas ut till olika avdelningar och anställda i verksamheten. Genom registrering i Consignor Inbound kan leveranser alltid spåras och mottagare aviseras.

Scan ApP

Med Scan App för mobil kan du skanna alla typer av streckkoder. Du skapar enkelt spårningsinformation som gör att alla försändelser kan spåras och dokumenteras. Scan App är också kopplad till molntjänsten Consignor Portal.