E-CON – KOMPLETT KONFIGURERING I REALTID

Att koppla ihop produkter med exempelvis prisförslag och projekt kan, för många vara en komplex utmaning. E-Con har därför tagit fram en ledande konfigurerings-, pris- och offertlösning för Microsoft Dynamics AX och CRM.

E-Con är en framtagen konfigurator som är designad för företag som erbjuder komplexa produkter och lösningar. En av de stora fördelarna med e-Con är att konfiguratorn arbetar i realtid med all data från Microsoft Dynamics CRM eller ERP. Du får en komplett lösning för att balansera hastighet, kostnad och kvalitet.

Gränssnittet ser ut och känns som Dynamics AX, och du som användare kan utgå ifrån centraliserad information för att bygga till exempel:

- Projekt
- Konfigurationer
- Försäljningsofferter och tekniska offerter
- Försäljningsordrar
- Serviceordrar
- Kundförfrågningar

Vill du ha en kopia av produktbladet till din inkorg? Fyll i din e-postadress nedan!

FÖRDELAR MED E-CON

 

  • Alla dokument skapas konsekvent i Microsoft Office-format vilket resulterar i en förbättrad kommunikation.
  • E-Con levererar även ett mobilt gränssnitt som är ett måste för flexibel försäljning och service. Du som användare kan arbeta online med e-Con-lösningen via webbläsaren, telefonen och surfplattan.
  • Inga mer manuella datauppladdningar – allt sker i realtid!
  • Komplexa kundbehov förvandlas till lönsamma affärsresultat.
  • E-Con guidar dig till att välja rätt produkter i konfigurationen, även om användaren inte har full kunskap om hela produktsortimentet.
  • Alla avdelningar på företaget kan enkelt kommunicera och arbeta tillsammans tvärs över flera kanaler och plat- ser, utan att behöva genomsöka fristående silos för att hitta information eller återföra data.
  • Behöver du arbeta offline, kan e-Cons klient replikera systemdata och sedan synkronisera ändringarna med Microsoft Dynamics.

 

KOMPLETTERA MED E-CON

Microsoft Dynamics innehåller idag en standardkonfigurator som är avsedd för de mest grundläggande kraven. Vid större och mer komplexa behov av konfigurationer, rekommenderar vi på Sigma att Microsoft Dynamics AX komplet- teras med e-Cons konfiguratorlösning.

E-con försäljning och produktkonfigurator finns tillgänglig för Microsoft Dynamics AX 4.0, AX 2009, AX 2012 och nya AX.