DYNAGATE

LÅNGSIKTIG OCH SÄKER DRIFT AV AFFÄRSSYSTEMET

Att bibehålla säker drift och att kontinuerligt utveckla affärssystemet kräver tid, kunskap och resurser. En del av vad som krävs har du kanske redan inom din organisation, andra saker behöver du hjälp med. Vi har därför tagit fram Dynagate – en smidig förvaltningstjänst för Microsoft Dynamics. Dynagate är indelad i sex olika byggstenar som kan hanteras var för sig eller som ett komplett paket.

 

VÄLJ ENSTAKA DELAR ELLER HELHETSLÖSNING

Lösningen är skalbar och du väljer vilka delar ni vill addera för att skapa långsiktig trygghet i ert affärssystem. Dynagate täcker in traditionell support, uppgraderingar, utveckling av speciallösningar, releasehantering och övervakning av infrastruktur och SQL.

 

Dynagate-customer-organization

Vill du ha en kopia av produktbladet till din inkorg? Fyll i din e-postadress nedan!

SUPPORT

Vår support och våra förvaltningsledare registrerar och bearbetar alla ärenden som kommer in i vårt system. Dessutom har vi utvecklat en egen app för att kunna ge snabb och effektiv service utifrån era behov och önskemål. Välj mellan guld, silver eller brons med olika SLA-nivåer.

UPPGRADERING

Vår metodik för uppgraderingar är baserad på lång erfarenhet. Du prenumererar på tillgång till större releaser till en fast månadskostnad, vilket gör att du kan inkludera uppgradering i driftsbudgeten. Vid genomförandet av tekniska uppgraderingar samarbetar vi med 1 Click Factory och följer gemensamt etablerade rutiner.

RELEASEHANTERING

Vi tar hand om dina releaser och uppdateringar och hjälper dig att skapa kontroll på leveranser av ny kod (oavsett vem som utvecklat den), patchar och CU-paket från Microsoft. Denna tjänst finns också som prenumeration.

UTVECKLING (LOKALT ELLER NEAR/OFF SHORE)

Om ni behöver komplettera med större förändringar i systemet eller har en förvaltning som kräver extra stöd, kan vi erbjuda utveckling med hjälp av resurser och kompetenser på flera plan. Vi har lokal utveckling, såväl som near- eller off-shore (i Europa eller andra delar av världen).

ÖVERVAKNING INFRASTRUKTUR

Vi hjälper dig till en störningsfri drift. Vi erbjuder övervakning av hela infrastrukturen oavsett om serverparken finns hos oss eller på plats hos dig som kund. Genom att upptäcka flaskhalsar eller störningar i serverpark och nätverk, kan vi snabbt hjälpa er att återfå och bibehålla prestanda och stabilitet.

ÖVERVAKNING SQL

Vår övervakning av SQL-databaser förutser och rättar till fel som annars kan leda till oförutsägbara driftstörningar och kostsamma driftstopp. Med regelbunden kontroll av ren kod, minnesluckor, fel index, långsamma diskar och felaktig installation minimerar vi påverkan på prestanda och drift.