BIZVIEW

BUDGETERA OCH RAPPORTERA UTIFRÅN VAD SOM PASSAR DIG

Få tillgång till relevant information och stöd i dina dagliga beslut med hjälp av BizView– en komplett och webbaserad lösning för planering, rapportering och analys.

Med BizView kan användare och hela organisationer snabbt anpassa och finjustera sina prognoser och planer, följa upp uppsatta mål och vidta åtgärder. Lösningen är baserad på Microsoft Technologies, med en öppen och strukturerad SQL server-databas som bas. Det är en skalbar lösning som kan hantera allt från enkla behov till komplexa krav för effektiv prestationshantering.

Tillsammans med Bizview Systems levererar vi ett komplett system för budgetering, säljprognosticering, finansiell prognostisering och rapportering.

Vill du ha en kopia av produktbladet till din inkorg? Fyll i din e-postadress nedan!

FYRA OMRÅDEN DÄR BIZVIEW KAN HJÄLPA DIG

Budgetering

Effektiv och dynamisk budgetering enligt dina företagsbehov, Du kan strukturera processen och koordinera och kontrollera den med hjälp av workflows med godkännanden. Allt sker enkelt och lättåtkomligt i webläsaren. BizView gör det möjligt för dig att arbeta effektivt med alla typer av prestationshantering; budgetar, prognoser, simuleringar och planer.

Rapportering

Strukturerad rapportering och konsolidering baserat på dina datakällor. Alla mallar kan sättas upp av er själva för bästa anpassning till verksamheten. Alla typer av rapporter för konsolidering, resultat, balans och kassaflöde hanteras jämfört med budget och prognos. Med BizView Reporting får du viktig information lättillgänglig för beslutsfattare på alla nivåer.

Analys

Med BizView Analytics får du ett avancerat verktyg för att handskas med enorma databaser, och även möjlighet till att anpassa rapporterna på det sätt som passar just dig. Integration mot Power Bi finns som standard, och en mängd API:er finns färdiga för andra integrationer. All data är förberett för egna kopplingar och analys via till exempel Excel.

Visualisering

BizView Dashboard gör det möjligt för dig att visualisera nyckelindikatorer och trender med fantastisk grafik. BizView Dashboard kan integreras i anpassade lösningar där BizView blir en del av ditt intranät eller SharePoint-webbplats.