adcontact_banner

Vill du jobba med den senaste Microsoft-tekniken?

Gillar du att arbeta med en produkt som ligger i framkant? Är åtaganden i spännande branscher något du vill arbeta med? Är ny Microsoft teknik och AI något du brinner för? Då har du kommit helt rätt.

Vi på Sigma Dynamics är konsulter med bred specialistkunskap och erfarenhet inom Microsoft Dynamics 365. Vi lägger stort fokus på att vara den rådgivande partnern som skapar innovativa och effektiva lösningar för våra kunder. Vi lägger mycket fokus på individen och tycker olikheter är positivt. Vi har kontor och medarbetare i runt om i Sverige, Indien och England.

Vi fortsätter att växa

Vi är alltid ute efter erfarna Dynamics-konsulter med vassa kompetenser som Applications Specialist, Solution Architects, Technical Solution Architects, Project Managers, Test Managers och Utvecklare.

 

Nyfiken? KONTAKTA MIG SÅ BERÄTTAR JAG MER.

Malin Classon
Business Unit Manager
malin.classon@nexergroup.com
+46 703 941 134

MÖT NÅGRA AV OSS

STAFFAN CEDERSTRAND

Staffan Cederstrand har över 20 års erfarenhet från affärssystemsbranschen och mötet med Microsoft Dynamics startade på deras utvecklingscenter i Köpenhamn när han arbetade med funktionalitet för planering och produktion i standardversionen av Microsoft Dynamics AX. Idag har han en delad roll, dels som konsult men även som Competence Unit Manager för avdelningen Application inom Sigma Dynamics. 

Vad är det som gör att du trivs med att arbeta på Sigma Dynamics?
Dels är det för att jag får möjligheten att arbeta med Dynamics-produkten, en riktigt bra produkt som hela tiden utvecklas och som ligger i framkant. Sigma Dynamics vänder sig till intressanta branscher, främst mot producerande och/eller distribuerande företag. Jag gillar även att vi på Sigma Dynamics är ett entreprenörsföretag i ett mycket större sammanhang. Vi är en del av Sigma som är stort och som arbetar med en mängd olika områden men vi är så pass självständiga så vi samtidigt är ett litet företag. Jag tycker med detta att man plockar det bästa av två världar.

Vad är det som skiljer Sigma Dynamics för andra konkurrenter?
Det som framförallt gör att Sigma Dynamics sticker ut är att vi har hela Sigma och dess resurser och spetskompetens i ryggen när det behövs. För tillverkande företag blir det exempelvis vanligare med frågor om  hur man ska koppla upp den utrustning man har på verkstadsgolvet mot affärssystemet och ha kontinuerlig uppföljning . I detta fallet är ju självklart affärssystemet en viktig del men det är inte allt, utan andra områden kommer in. En annan fördel att jobba på Sigma och Sigma Dynamics är att jag gillar att vi verkligen anstränger oss att se till individen. Vi anser att olikheter endast är något som är bra och tillför något till helheten. Sigma Dynamics lever verkligen upp till detta.

Kontakta oss om du vill veta mer

jonas-steffensson

Jonas Steffensson
VD
jonas.steffensson@sigma.se
+46 733 514 185

LyndaWoollard_500x500

Malin Classon
Business Unit Manager
malin.classon@nexergroup.com
+46 703 941 134

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se