Dynamics – Implementering

Med stor branschkunskap och förståelse för era verksamhetsprocesser, hjälper vi till att implementera Microsoft Dynamics på ett sätt som stödjer er verksamhet och ger er rätt information, i rätt tid. Vi arbetar både med den nya molnbaserade app suiten Dynamics 365 och med tidigare versioner av Microsoft Dynamics. Vi har speciellt framtagna metoder för effektiv implementering av Microsoft Dynamics-applikationer - för affärssystem vår beprövade metod Enigma och Dynago! för dig som vill komma igång snabbt med CRM-system i molnet.

ENIGMA – BEPRÖVAD METOD FÖR LEDNING OCH STYRNING AV ERP-PROJEKT

Vi på Sigma har bred och unik kompetens när det kommer till implementering av Microsoft Dynamics affärssystem i globala organisationer, och framför allt inom tillverkningsindustrin. Vi har ett långt samarbete med Microsoft och har använt vår framgångsrika implementeringsmetod för Microsoft Dynamics – Enigma – sedan 2006. Metoden består av fem enkla implementeringsfaser som hjälper dig få ut maximal kapacitet ur ditt affärssystem.

För att er systemlösning ska passa in både ekonomiskt och verksamhetsmässigt gör Sigma först en analys över ditt bolags processer mappat mot Dynamics funktionalitet, för att sedan kunna maximera lösningen på bästa sätt. Det är en metod som behandlar hela implementeringsprocessen, från koncept till avslutad leverans, support och optimering av kod och funktioner.

NYCKELN TILL FRAMGÅNG

Enigma är speciellt utvecklad för att hjälpa till att kontrollera unika och varierade utmaningar så som:

- Hantera ett internationellt projekt avseende kultur och landspecifika regler.
- Åstadkomma både gemensamma och effektiva processer över hela företagsgruppen.
- Uppfylla de lokala kraven på processerna samtidigt med att genomföra företagsgemensamma regler och rutiner.

I vårt white paper berättar vi mer om faktorerna som ökar chansen för lyckad implementering.

IMPLEMENTERING AV CRM FÖR TILLVERKANDE OCH TJÄNSTESÄLJANDE FÖRETAG

Sigma erbjuder alla de tjänster och kompetenser som behövs för ett framgångsrikt CRM-implementeringsprojekt. Vi är specialister inom Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement och bygger våra åtaganden på beprövade metoder och best practice. Med verksamhetsförståelse och färdiga lösningar inom marknadsföring, försäljning, leverans och kundservice hjälper vi tillverkande och tjänstesäljande företag inom business to business att skapa lönsamma kundrelationer.

Vi hjälper dig med:

- Förstudie
- Projektledning
- Förändringsledning & kommunikation
- Konfiguration och anpassning
- Integration
- Business Intelligence
- Test
- Utbildning
- Support och underhåll

DYNAGO!

Dynago är vår andra implementeringsmetod, och den passar dig som snabbt vill komma i gång med CRM i molnet. Våra lösningar innehåller färdiga anpassningar och metoder för tillverkande- och tjänstesäljande företag. Alla med samma mål: Att effektivisera sin marknadsbearbetning, vinna fler affärer och öka kundernas lojalitet.

När Dynamics 365 är i drift ser vi till att applikationen hålls uppdaterad i senaste version och att vår supportpersonal finns tillgänglig för att stötta dina användare.

martin-hok

Vill du veta mer?

Martin Hök
Business Manager
martin.hok@sigma.se
+46 70 36 93 603

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.