MICROSOFT DYNAMICS 365 FOR SALES

Med stor branschkunskap och förståelse för era verksamhetsprocesser, levererar vi Microsofts CRM-system som stödjer ert arbetssätt och ger er rätt information, i rätt tid. Vi arbetar med den molnbaserade app-suiten Dynamics 365. Genom ett långt samarbete med Microsoft och erfarenhet av att arbeta med CRM-system, kan vi hjälpa er att få en djupare inblick i er affär och samtidigt bli mer effektiva.

ETT MODERNT CRM-SYSTEM I MOLNET

Med Microsofts CRM-system, Dynamics 365 for Sales, kan vi hjälpa dig maximera försäljningen genom att identifiera de prospekt och kunder med högst potential. Applikationen hjälper dig ta kloka och strategiska beslut, baserade på digital intelligens och gör det möjligt att enkelt upprepa lyckade försäljningar.

Beslut baserade på digital intelligens

Din försäljningspersonal kan få automatiserad leads-bedömning och signaler från appen, som kan användas för att bedöma kundrelationerna. Till exempel finns funktionen Social Engagement som hjälper er att fånga upp kunders aktivitet i sociala medier. Baserat på signalerna kan funktionen Relationship Insight ge tips på åtgärder ni bör vidta för kunden.

Vid integration med Office 365 kan notifieringar komma även därifrån. Säljteamets samarbete kan effektiviseras genom att dela mötesanteckningar (t.ex. i Microsoft OneNote) och genom att skapa samt redigera gemensamma försäljningsdokument i realtid. Applikationen har också fullt stöd för användning i mobilen. Dynamics 365 for Sales gör det möjligt att ha överskådlig företagsinformation och data om pågående och tidigare försäljningar, så att ny säljpersonal kan komma i arbete snabbt. Det blir också enkelt att upprepa lyckade försäljningar. Dynamics 365 for Sales har ett enkelt användargränssnitt som gör det lätt att sätta mål och övervaka resultat.

Med Dynamics CRM från Microsoft, kan du enkelt välja och bygga på tjänster för ett sömlöst flöde

Dynamics 365 for Sales är en applikation i Dynamics 365, vilket är en paketering av appar i molnet som stödjer och binder samman verksamhetsprocesser. Alla applikationer i Dynamics 365 kan integreras sömlöst och fungerar friktionsfritt med Office 365. Vi har dessutom en unik demomiljö med hela Microsofts IT-plattform i molnet som visar detta.

Effektivisera försäljningen på fältet med Dynamics 365

Vi på Sigma har en unik kompetens och ett omfattande kunnande kring kombinationen av CRM-systemet Dynamics 365 for Sales, och systerapplikationen Dynamics 365 for Field Service. Vi kan hjälpa er förbättra er service och öka er försäljning genom agenter och utrustning på fältet.

Lönsamma kundresor med Customer Engagement

Vi är passionerat förtjusta i verksamhetsprocesser som engagerar fler potentiella kunder, ger snabbare affärsavslut och stärker kunders lojalitet. Vår paketering, Customer Engagement, består av fem appar som tillsammans ger dig en sömlös lösning – allt för att kunna skapa lönsamma kundresor i en global och digitaliserad värld.

martin-hok

Vill du veta mer?

Martin Hök
Business Manager
martin.hok@sigma.se
+46 70 36 93 603

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se