ERP – Ett heltäckande och användarvänligt affärssystem

Vi på Dynamics by Sigma har lång erfarenhet av affärssystem med fokus på Microsoft Dynamics, och konsulter med omfattande erfarenhet inom området. Vi kan hjälpa er kartlägga och analysera era affärsprocesser för att sedan föreslå systemändringar och arbetssätt. Detta kan innefatta utveckling av nya funktioner, integrering av nytt och gammalt, eller utbildning av personal – allt utifrån vad ni behöver. 

Vi vet hur ett nytt affärssystem ska lanseras i en organisation, och vi är dessutom specialister på implementering av systemet i tillverkningsindustri och globala organisationer.

MICROSOFT DYNAMICS 365 FOR FINANCE AND OPERATIONS

Med Microsoft Dynamics får du ett heltäckande och användarvänligt affärssystem med stöd för att hantera ekonomi, personal, processer och beslut. Dina medarbetare får tillgång till de verktyg de behöver för att samarbeta och hantera hela verksamheten, från ekonomin och leverantörskedjan, till tillverkning och processer. Det, tillsammans med den insyn som krävs för att fatta smarta beslut.

Hur är nya Microsoft Dynamics annorlunda?

Den senaste versionen av Microsofts affärssystem; Dynamics 365 for Finance & Operations, är mer än bara ett ERP-system eftersom den är en del av den molnbaserade app suiten; Dynamics 365. I suiten ingår också appar för CRM, kundvård, fältservice med mera. Du kan börja med det du behöver och sedan enkelt anpassa i takt med att dina behov förändras. Alla applikationerna kan integreras sömlöst med varandra, och dessutom med Office 365.

Vi är även stolta över att kunna erbjuda en demomiljö av hela Dynamics 365 i molnet, vilket vi är först i Sverige med. 

AFFÄRSSYSTEM MED LÖSNINGAR FÖR GLOBALA INDUSTRIFÖRETAG

Microsoft Dynamics gör det möjligt för dina anställda att förutse och hantera förändringar. Vi på Sigma har unik kompentens kring att implementera systemet i globala organisationer. För industriverksamheter ger denna enhetliga och kraftfulla lösning snabb effekt i hela företaget, flexibilitet att maximera möjligheterna på en föränderlig marknad och enkelhet för att skapa förändring – både nu och i framtiden.

Dina kunder finns överallt, och för att kunna erbjuda dem en effektiv service måste du vara där de är. Ge en anpassad, relevant och effektiv service – överallt och när som helst, på alla enheter.

MICROSOFT DYNAMICS ERBJUDER FÖLJANDE SPECIFIK FUNKTIONALITET FÖR INDUSTRIFÖRETAG

- Lagerhantering
- Transporthantering
- Prognostisering av efterfrågan
- Produktändringshantering
- Serienummerspårning
- Handelsrabatter
- Leverantörsrabatter
- Mäklar- och royaltykontrakt
- E-upphandling
- Säljstödsintegration
- Modern kassalösning (POS)
- Integration av e-handel och sociala medier
- Orderläggning vid höga transaktionsvolymer
- HR
- Budgetplanering
- Masterdatahantering

ERP-KONFIGURERING FÖR TILLVERKANDE FÖRETAG

Vi har tagit fram en affärslösning baserad på Microsoft Dynamics för projektstyrd tillverkning. Lösningen ger en dynamisk kontroll över kostnader för testning, leverans eller installation.

LEVERANS LOKALT ELLER I MOLNET – VAD PASSAR DIG?

Microsoft Dynamics affärssystem kan levereras lokalt på era servrar eller som tjänst i molnet. Innan ni tar beslutet om vilken typ av leverans ni vill ha finns det flera viktiga frågor att besvara, och vi hjälper er gärna med detta.

Vi har skrivit ett white paper där vi belyser vanliga frågor kring detta, samt beskriver för- och nackdelar med att lägga system i molnet. Allt för att guida er i valet.

IMPLEMENTATION

Med unik kompetens och erfarna konsulter är vi specialister när det kommer till implementering av affärssystem. Vi har en speciellt framtagen metod för implementering: Enigma.

Uppgradering

Med vår erfarenhetsbaserade metod Dynamove, har vi gjort många lyckade uppgraderingar av Microsoft Dynamics affärssystem. Från det gamla Dynamics AX 2009, till Dynamics AX 2012, eller direkt till Dynamics 365 for Finance and Operations – vi hjälper dig!

FÖRVALTNING

Vi har lång erfarenhet av förvaltning av affärssystem och vet hur viktigt det är att allt fungerar väl. Därför erbjuder vi support- och förvaltningstjänsten Dynagate.

TILLÄGGSPRODUKTER

Baserat på vanliga utmaningar vi ser hos de flesta företag vi kommer i kontakt med har vi i samarbete med våra partners tagit fram en rad uppsättningar och tilläggsprodukter som enkelt går att inkorporera med Microsofts ERP.

Prognos – Demand Forecasting för Dynamics

Skapa en prognos baserad på försäljningshistorik
Läs mer om denna lösning

Dokument och fakturahantering - Exflow AX

Effektivare attestflöde med automatisering
Läs mer om denna lösning

Transporter – Consignor

Transportadministration – boka och skriv ut försändelser i samma system
Läs mer om denna lösning

Konfiguration - e-Con

Koppla prisförslag med produkter och projekt i realtid
Läs mer om denna lösning

Produktlivscykelhantering - Bluestar PLM

Centralisera produktdata och hantera allt i en och samma plattform
Läs mer om denna lösning

Output Management - LaserNet

Hantera inkommande affärsdata och skapa rätt typ av affärsdokument enkelt
Läs mer om denna lösning

Planering, rapportering och analys - BizView

Ett komplett system för budgetering, rapportering och prognos av sälj- och finanser
Läs mer om denna lösning

martin-hok

Vill du veta mer?

Martin Hök
Business Manager
martin.hok@sigma.se
+46  70 36 93 603

Kontakta oss

=

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se