Microsoft Dynamics

Baserat på branschkunskap och förståelse för era verksamhetsprocesser levererar vi  affärssystem baserat på Microsoft Dynamics som stödjer ert arbetssätt ger och er rätt information i rätt tid. Vi arbetar både med tidigare versioner av Microsoft Dynamics och nya molnbaserade app suiten Dynamics 365. Vi hjälper er få bättre inblick i er affär och bli mer produktiva och effektiva.

Microsoft Dynamics – Case

Vi har lång erfarenhet av att hjälp våra kunder få bättre inblick i sina affärer och bli mer produktiva och effektiva, och därmed bidra till högre lönsamhet.

Värmevärden

Support och förvaltning av Microsoft Dynamics AX 2009 och 2012 för hantering av finans, mätvärdeinsamling och fakturering av energi.

Adcontact

En central installation av Microsoft Dynamics AX som globalt knyter samman lager och verksamhet ger Adcontact full kontroll på lager och valuta.

Roplan

Dynamics by Sigma har hjälpt till med implementering av Dynamics 365 for Sales, Project Online/Edison 365 och Dynamics 365 for Customer Service.

Volvo Cars

Global leverans av Microsoft Dynamics och tjänster på det för att hantera distribution och service av maskiner.

Team Olivia

Supporterar och förvaltning av Microsoft Dynamics inom finans för leverans av hemhjälp och alla tillhörande tjänster.

Norautron

Design och leverans av Microsoft Dynamics för produktion och distribution av elektronikkomponenter och färdiga system.

Biotage

Leverans av Microsoft Dynamics centrallager och intercompany för produktion och distribution av analysinstrument inom medicin.

Sarlin

Support och förvaltning av Dynamics AX för tillverkning, servning och distribution av gjutugnar för industrin i Norden.

Bufab

Leverans och underhåll av all EDI trafik med GUDA, för distribution av fästelement och liknande produkter.

Scania

2nd line support, felsökning och rättning, tillhandahållande av resurser och expertis, samt bemanning av alla större Microsoft Dynamics-projekt.

Oscar Jacobson

Leverans av Microsoft Dynamics för primärt distribution av herrkläder.

Modul-System

Leverans av Microsoft Dynamics i flera länder för tillverkning och montering av inredning till bilar för hantverkare, samt support av sortiment.

Camfil

2nd line support i Norden, samt utveckling för två installationer av Microsoft Dynamics för produktion och distribution av luftfilter.

Dometic

Support och förvaltning av Dynamics AX och Dynamics NAV för tillverkning och distribution av kompressorlösa kylskåp, samt vinkylare.

Husqvarna Group

Levererans av tjänster där kundens mottagare behöver stöd och expertis på Microsoft Dynamics.

martin-hok

Vill du veta mer?

Martin Hök
Business Manager
martin.hok@sigma.se
+46 70 36 93 603

Kontakta oss