connected_enterprise_startpage

Digital transformation för hela företaget

Med automatisering och utökad uppkoppling får du ett effektivare sätt att arbeta. Du kan utnyttja tekniken mer i affärsprocesser och i olika stadier av produkternas livscykler. Du bryter upp traditionella sätt att arbeta och ersätter dem med nya.

Det är nödvändigt att förstå hur ”den fjärde industriella revolutionen” påverkar ens verksamhet för att kunna vinna konkurrensfördelar och själv dra nytta av alla de möjligheter som finns.

På väg mot den fullt uppkopplad verksamhet

Framsteg inom teknik, uppkoppling och processflöden inom produktion, distribution och hela försörjningskedjan håller på att förändra hur vi konsumerar och använder produkter.

När ny teknik nyttjas i verksamheten kan du få information i realtid från hela försörjningskedjan. Du kan automatisera och koppla upp utrustning och processer med hjälp av Internet of Things (IoT). Datahantering och beräkningar i molnet, tillsammans med verktyg baserade på Artificiell Intelligens (AI) och Business Intelligence (BI) möjliggör nya framsteg för affärsverksamheter.

Molnlösningar och ständig uppkoppling

Företag som kopplar upp sig både internt och extern kommer att få fler möjligheter att överträffa sina kunders förväntningar, de minskar sina kostnader och ökar sin lönsamhet.

Verksamheter som fortfarande är byggda som isolerade enheter, med applikationer som inte pratar med varandra och uppdelad data begränsar sina möjligheter.

Ny teknik, molntjänster och ständig uppkoppling är ingredienserna ditt företag behöver för att diversifiera era tjänster och bli mer kundfokuserade.

Sigma Dynamics ligger i framkant av utvecklingen mot Industri 4.0

Sigma har marknadsledande lösningar och tjänster som hjälper dig koppla upp och ihop hela verksamheten. Såväl internt, från styrelserummet till fabriksgolvet, som externt mot kunder och leverantörer.

Vår modell för digital transformation erbjuder uppkoppling i realtid, automatisering av processer och system för att på ett säkert sätt samarbeta med kunder och partners. Vi ger dig industri 4.0.

Sigmas omfattande portfölj består av:

Cloud Computing Services
Microsoft Dynamics 365 CE (CRM)
Microsoft Dynamics 365 F&O ERP
Sigma IoT (Internet of Things) Solutions
Sigma Connected Field Service
Sigma Cyber Security
Sigma MRO Plant Maintenance
Sigma Big Data and BI Analytics
Sigma AMS (Enterprise Application Maintenance)

Nu är det möjligt att koppla ihop lokala, internationella och globala verksamheter till en uppkopplad och samverkande enhet. Hela verksamheten får i realtid tillgång till den affärsinformation som behövs för att fatta beslut.

Sigma kan vara din globala teknik- och systempartner och hjälpa dig hålla dig konkurrenskraftig. Vi kan förse din verksamhet med system och processer som bygger på ledande teknikplattformar och tjänster.

Med Sigma kan du Expect a Better Tomorrow!

staffan_cederstrand-circle-s

VILL DU VETA MER?

Staffan Cederstrand
CU Manager
staffan.cederstrand@sigma.se
+46 702 746 157

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.